Αν και έχει προβληθεί μόνο ένα επεισόδιο, ο Σάββας Πούμπουρας και το Best Friend’s Fear έχουν ήδη προκαλέσει κύμα συζητήσεων ειδικά με τη φάρσα θύμα της οποίας έπεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής του Ant1 το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 22.45, τρία ακόμα επώνυμα πρόσωπο της εγχώριας showbiz θα πέσουν θύματα των κολλητών τους φίλων που αποκάλυψαν τους μεγαλύτερους φόβους τους στον παρουσιαστή.

Πρώτο «θύμα» της εκπομπής ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος πείθεται να πάει σε μια βίλα στο Κορωπί για να χτενίσει μια κοπέλα που βρίσκεται κλεισμένη σε κουβούκλιο για ιατρικούς λόγους.

Ο γνωστός hair stylist σε εκείνη τη βίλα θα καταλάβει τι σημαίνει «το πιστολάκι του τρόμου».

Επόμενο θύμα της εκπομπής «Best Friend’s Fear» ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος που πηγαίνει για φαγητό με τους δυο φίλους του, Ειρήνη Γκανιάτσου και Χρήστο Κούτρα.

Ο δημοσιογράφος εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με την επίθεση του δυσαρεστημένου συντρόφου της Κάτιας από το GNTM.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ποπόρης,  φίλος και συνεργάτης της Ειρήνης Κολιδά, την πείθει να πάει σε ιατρικό κέντρο και να κάνει μια απλή καρδιολογική εξέταση. Πώς θα αντιδράσει η ίδια όταν ανακαλύψει ότι γίνεται εθελόντρια σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα;