Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί του Holywood, η Σούζαν Σάραντον και ο Ράιαν Ρέινολντς γιορτάζουν τα γενέθλια τους τον Οκτώβριο και το Novacinema 4 τους τιμά στα πλαίσια της κινηματογραφικής ζώνης «Happy Birthday», με την προβολή ξεχωριστών ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησαν. Στις 5/10, το κινηματογραφικό κανάλι της Nova θα παρουσιάσει ένα μίνι αφιέρωμα στη βραβευμένη με Όσκαρ Σούζαν Σάραντον, ενώ ακολουθεί στις 26/10 ένα μίνι αφιέρωμα για τον γοητευτικό Ράιαν Ρέινολντς.

Η καριέρα της Σούζαν Σαράντον ξεκίνησε το 1970, μέσα από συμμετοχές σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Σταθμός στην καριέρα της το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, το οποίο κέρδισε για την ερμηνεία της στην ταινία «Θα Ζήσω». Οι συνδρομητές των Novacinema θα απολαύσουν την αγαπημένη ηθοποιό στην αισθηματική κωμωδία «Χορεύετε;» (19:10), στο θρίλερ μυστηρίου «Ο πελάτης» (21:00) και στην κωμωδία «Ο Τζεφ ανακαλύπτει το πεπρωμένο του» (23:05).

Ο καναδικής καταγωγής Ράιαν Ρέινολντς ξεκίνησε την καριέρα του το 1990, συμμετέχοντας σε εφηβική σαπουνόπερα, ενώ ακολούθησε μια σειρά συμμετοχών σε επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές. Από το Novacinema 4 θα προβληθεί αρχικά η αστυνομική ταινία δράσης «Το κρησφύγετο» (21:00), με συμπρωταγωνιστή τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, ενώ θα ακολουθήσει η κωμωδία «Αλλάζουμε;» (23:00), όπου ο Ράιαν Ρέινολντς συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζέισον Μπέιτμαν.