Δυναμικά έχει ξεκινήσει τη «μάχη» της τηλεθέασης για τη νέα χρονιά ο ΑΝΤ1 με το πρόγραμμά του σιγά σιγά να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την προσωρινή διακοπή λόγω τον εορτών. Και η Τετάρτη αποδείχθηκε η «μέρα του» για το κανάλι του Αμαρουσίου, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις τόσο στην ενημέρωση, όσο και στη μυθοπλασία και ψυχαγωγία.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54,  όπου υπερίσχυσε του ανταγωνισμού με συνολικό μερίδιο ημέρας 19,7%, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι κατά 5,7 μονάδες.

Η prime time ζώνη, αλλά και η late night -όπως μαρτυρούν και τα νούμερα- χθες έγιναν δική του υπόθεση, καθώς τόσο οι «Άγριες Μέλισσες», όσο και το «The 2night show» τρέλαναν τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η σειρά του καναλιού έκανε στο δυναμικό κοινό 35% ενώ σε επιμέρους κοινά ξεπέρασε και το 40%.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη late prime time με το «The 2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών με 30,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ το πιο πιστό κοινό του ήταν οι γυναίκες,  σημειώνοντας μερίδιο ακόμα και 50%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χθεσινή μέρα, η οποία είχε καυτή πολιτική ατζέντα, πολύ δυνατή ήταν και η παρουσία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο  προηγήθηκε όλων των δελτίων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, κατακτώντας την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, σημειώνοντας 18,8%.