Με λαμπερούς καλεσμένους και πολύ ενθουσιασμό ρίχνονται στην «μάχη» της τηλεθέασης την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου o Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό mou», το οποίο είναι το τελευταίο πρωινό πρόγραμμα με το οποίο θα συμπληρωθεί το «πάζλ» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Tα δυνατά ονόματα των προσκεκλημένων είναι ένα στοιχείο στο οποίο η εκπομπή θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση. Έτσι, ποδαρικό στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά θα κάνει ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών που δεν είναι άλλο από την Τατιάνα Στεφανίδου. Επίσης, στο πλατό τους θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές από τα «Μυστικά της Εδέμ» Παναγιώτη Πετράκης και Αντιγόνη Δρακουλάκη, καθώς και από τη «ναυαρχίδα» των φετινών σήριαλ του καναλιού «Το Νησί», ο Στέλιος Μάϊνας και η Κατερίνα Λέχου.

Την Τρίτη, στο Πρωινό mou θα βρεθεί ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ η οικοδέσποινα του ριάλιτι μαγειρικής master chef Ευγενία Μανωλίδου θα επισκεφθεί το δίδυμο την ερχόμενη Τετάρτη.

Πώς νιώθουν όμως οι ίδιοι για την πρεμιέρα τους; Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχεται ότι είναι ιδιαίτερα αγχωμένος: «Εχουμε άγχος δημιουργικό για την πρεμιέρα. Την Δευτέρα λοιπόν να περιμένετε δύο ανθρώπους πολύ αγχωμένους, μάλλον εγώ έχω περισσότερο, γιατί η Φαίη έχει συνηθίσει να κάνει live πρόγραμμα 4-5 χρόνια. Εγώ από την άλλη έχω να κάνω 3 χρόνια ζωντανό. Θα δείτε πολλή ειλικρίνεια. Θα βγάλουμε τους εαυτούς μας!».

Πηγή: gossip-tv