Το Champions League ανοίγει την αυλαία για την φετινή σεζόν στα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το διήμερο Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τους αγώνες της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου δεσπόζει ο εντός έδρας αγώνας του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκης. Από νωρίς τα κανάλια Novasports με pre game show θα μας βάλουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με καλεσμένους και με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων.

Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Γαλατασαράι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται σε ένα ματς που ξυπνάει αναμνήσεις από παλαιότερες συγκρούσεις, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Μπενφίκα θα κοντραριστεί με την Άντερλεχτ.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Λεβερκούζεν, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχος του Super Cup Μπάγερν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια Κοπεγχάγη – Γιουβέντους, Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι και Σοσιεδάδ – Σαχτάρ.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν μεγάλα παιχνίδια. Μίλαν – Σέλτικ, Μπαρτσελόνα – Άγιαξ και Μαρσέιγ – Άρσεναλ υπόσχονται συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αγώνες Τσέλσι – Βασιλεία, Ατλέτικο Μαδρίτης – Ζενίτ, Σάλκε – Στεάουα και Αούστρια Βιέννης – Πόρτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

21:45 Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 1 & Novasports 1 HD
21:45 Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 2 & Novasports 2 HD
21:45 Μπενφίκα – Άντερλεχτ, Novasports 3
21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λεβερκούζεν, Novasports 7
23:45 (rec) Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 2 & Novasports 2 HD
23:45 (rec) Κοπεγχάγη – Γιουβέντους, Novasports 3
23:45 (rec) Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 4
23:45 (rec) Σοσιεδάδ – Σαχτάρ, Novasports 7

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

21:45 Μίλαν – Σέλτικ, Novasports 1 & Novasports 1 HD
21:45 Μπαρτσελόνα – Άγιαξ, Novasports 2 & Novasports 2 HD
21:45 Μαρσέιγ – Άρσεναλ, Novasports 3
21:45 Τσέλσι – Βασιλεία, Novasports 7
23:45 (rec) Ατλέτικο Μαδρίτης – Ζενίτ, Novasports 2 & Novasports 2 HD
23:45 (rec) Σάλκε – Στεάουα, Novasports 3
23:45 (rec) Αούστρια – Πόρτο, Novasports 4

Ο αγώνας Νάπολι – Ντόρτμουντ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων.