Οι αγαπημένες σειρές των Novacinema καταφθάνουν το φθινόπωρο με καινούργιους κύκλους επεισοδίων στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και μέσα από μαραθωνίους, το Novacinema 3 θυμίζει στους τηλεθεατές τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου των σειρών «NCIS», «How I Met Your Mother», «CSI», αλλά και των δύο πρώτων κύκλων της σειράς «Person of Interest».

«NCIS X» (24-25 Αυγούστου)
Υπάρχουν φορές που η θάλασσα κρύβει ένοχα μυστικά κι εγκλήματα. Αυτά ακριβώς καλείται να εξιχνιάσει η ειδική ομάδα NCIS, που ερευνά τα εγκλήματα στο Ναυτικό, με επικεφαλής τον ειδικό πράκτορα Λιρόι Γκιμπς. Όλα τα επεισόδια του 10ου κύκλου της σειράς «NCIS» θα μεταδοθούν σ’ ένα μοναδικό μαραθώνιο το Σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου, από τις 11:55. Ο 11ος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 26 Σεπτεμβρίου, πολύ κοντά χρονικά με την προβολή του στις ΗΠΑ.


«How I Met Your Mother VII» (31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου)
Όλα τα επεισόδια του έβδομου κύκλου της αγαπημένης κωμικής σειράς «How I Met Your Mother», που αποτελεί και το… αντίπαλον δέος των θρυλικών «Friends», θα βρίσκονται στο Novacinema 3, το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου, από τις 15:55. Η συγκεκριμένη σειρά, ο νέος κύκλος της οποίας θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 6/10 στα Novacinema, δημιούργησε αίσθηση τόσο με τους έξυπνους, αστείους και γρήγορους διαλόγους όσο και με τους μοναδικούς απίθανους χαρακτήρες της.


«CSI XI» (7-8 Σεπτεμβρίου)
Μια καλή συντροφιά για τα φθινοπωρινά βράδια θα αποτελέσουν σίγουρα οι γνωστοί ήρωες του «CSI», οι οποίοι έρχονται από τις 28 Σεπτεμβρίου με τον 13ο κύκλο της σειράς και με την εξιχνίαση συναρπαστικών υποθέσεων να ξυπνούν κάθε… αστυνομικό δαιμόνιο. Λίγες εβδομάδες πριν και συγκεκριμένα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, από τις 12:35, το Novacinema 3 θα μεταδώσει τον 12ο κύκλο της πιο επιτυχημένης αστυνομικής σειράς της τελευταίας δεκαετίας.


«Person Of Interest I & II» (14-15 και 21-22 Σεπτεμβρίου)
Ο τρίτος κύκλος της δυνατής αστυνομικής σειράς «Person Of Interest» θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 27/9 και κάθε Παρασκευή. Η σειρά παρουσιάζει τη συνεργασία ενός επιστήμονα και ενός πρώην εκτελεστή της CIA που ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την πρόληψη εγκληματικών ενεργειών πριν αυτές συμβούν. Σύμμαχοι τους στην προσπάθεια αυτή είναι ένας υπερ-υπολογιστής και οι άνθρωποι που η ομάδα βοηθά. Οι μαραθώνιοι του 1ου και 2ου κύκλου της σειράς θα προβληθούν στις 14-15 και 21-22 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.