Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μουσική μονομαχία ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του Voice. Στα battles κάθε coach του μουσικού διαγωνισμού πρέπει να «κόψει» στα δυο κάθε τραγούδι και δυο παίκτες από την ομάδα του να διεκδικήσουν με την ερμηνεία τους την παραμονή τους στο παιχνίδι και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σε αυτή τη θέση βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος επέλεξε τις Μυρτώ Σπυροπούλου και Χριστίνα Παπδοπούλου να «κοντραριστούν» στη σκηνή του Voice.

Οι δυο παίκτριες από την ομάδα του Σάκη ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν την τελευταία επιτυχία της Ελεονώρας Ζουγανέλη «Κόκκινο ποτάμι» το οποίο αποτελεί και το  soundtrack της ομώνυμης επιτυχημένης σειράς του Open το οποίο φέρει την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη.

Οι τέσσερις coaches του Voice, ανάμεσα τους και η ερμηνεύτρια του τραγουδιού Ελεονώρα Ζουγανέλη, σχολίασαν θετικά την προσπάθειες των δυο διαγωνιζόμενων.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν έκρυψε την δυσκολία του που αντιμετώπισε όταν έπρεπε να αποφασίσει ποια από τις δυο θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και με την οποία θα συνεχίσει τον διαγωνισμό και ενδεχομένως να φτάσει μαζί της στη νίκη.

«Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς, προσθέτοντας: «θα συνεχίσω στο Voice με την Μυρτώ».

Τότε, χωρίς να χάσει την ευκαιρία η Ελεονώρα πάτησε το κόκκινο κουμπί και «έκλεψε» την Χριστίνα Παπαδοπούλου.