Στο σπίτι του Greece’s Next Top Model 2 τα υποψήφια μοντέλα συνυπάρχουν και συγκατοικούν, ωστόσο οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι ιδανικές.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από τις δηλώσεις που κάνουν οι διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού του Star Channel στις τηλεοπτικές κάμερες και περιλαμβάνουν αρκετά «καρφιά».

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μιλώντας στη κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» αναφέρθηκε στην Κάτια Ταραμπάνκο, στη φωτογραφία της κατά τη τελευταία δοκιμασία αλλά και στην εκδίκηση που «είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» και το παρομοιάζει με… μπάμιες.

«Η Κάτια ξεκίνησε από τον ουρανό και έχει πέσει στα τάρταρα. Έφτασε προτεινόμενη. Ποιος; Ένας επαγγελματίας μοντέλο που μας είχε πρήξει την κυκλοφορία μας! Εφόσον είναι σε αυτή τη θέση, μια σπρωξιά θέλει να φύγει» ανέφερε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Μιλώντας για το γεγονός ότι η φωτογραφία της στην τελευταία δοκιμασία χαρακτηρίστηκε από τους κριτές ως η «καλύτερη», η παίκτρια τόνισε: «Αυτό λέγεται δικαίωση. Λέγεται επίσης κι εκδίκηση και είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και είναι μπάμιες. Και τις μπάμιες έφαγε σήμερα η Κάτια»!