Η συμπλήρωση των τριών χρόνων λειτουργίας του newsbeast.gr συνοδεύτηκε με έναν άνεμο ανανέωσης.

Εκτός των εικαστικών αλλαγών που θα έχετε παρατηρήσει, προστέθηκαν στο σάιτ δύο νέες ενότητες: το Ταξίδι και οι Γεύσεις.

Γεύσεις
Σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, το newsbeast.gr θα σας παρουσιάσει στην ενότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ» ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις για κάθε γούστο. Έμπειροι chefs θα σας οδηγούν βήμα-βήμα στην υλοποίηση των συνταγών. Η γευστική περιήγηση από τη θεωρία στην πράξη μόλις άρχισε…

Ταξίδι
Η νέα στήλη «ΤΑΞΙΔΙ» είναι αφιερωμένη στα ταξίδια των ονείρων μας. Μέσα από οκτώ κατηγορίες θα παρουσιάζονται προτάσεις για διακοπές και αποδράσεις για όλα τα γούστα και τα βαλάντια.

Οι «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ» θα σας ταξιδεύουν νοερά σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέρη απάτητα για τους πολλούς, κοσμοπολίτικοι τόποι και αγαπημένες αποδράσεις θα σας καλούν για ταξίδια μαγικά! Η κατηγορία «ΔΙΑΜΟΝΗ» θα φιλοξενεί όλων των ειδών τα ξενοδοχεία, από ξύλινα σπιτάκια πάνω σε δέντρα, μέχρι δωμάτια μόνο για παιδιά!

Τα «ΝΕΑ» θα σας μεταφέρουν τα πάντα γύρω από τη παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, από νέα αεροπλάνα, μέχρι προγράμματα κοινωνικού τουρισμού. Η κατηγορία «ΘΑΛΑΣΣΑ» θα είναι πάντα γαλάζια! Παραλίες, νησιά, κρουαζιέρες, βόλτες με ιστιοπλοϊκά και παιχνίδια στο νερό.

Στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» θα απολαύσετε μια πανδαισία χρωμάτων και θεάματος! Μαγευτικά βίντεο και φωτογραφικά αφιερώματα από όλο τον κόσμο. Διαβάζοντας τα «TIPS» θα βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμα θέματα για όλους, αφού θα παρουσιάζονται πρακτικές συμβουλές για να γίνουν οι διακοπές σας πιο εύκολες, αλλά και όλα τα δικαιώματα σας ως ταξιδιώτες.

Η κατηγορία «BUDGET» θα προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις για οικονομικές διακοπές. Από νεανικούς ξενώνες, μέχρι camping και προτάσεις για low budget προορισμούς. Τέλος, η κατηγορία «LUXURY» θα προσφέρει τις κορυφαίες επιλογές για διακοπές σε υπερπολυτελή resorts και προορισμούς για λίγους. Ιδανική για ονειροπόλημα.

Καλή σας απόλαυση, καλά ταξίδια! Νοερά ή ακόμη καλύτερα στην πράξη…