Τι συμβαίνει με το «Room Service πλιζ» του ΣΚΑΪ

Οι πληροφορίες για τις διαφορές Ρήγα-Αποστόλου με φόντο μια μεγάλη επιτυχία του Mega Channel


MEDIA
22:33
10/10/2019
Τι συμβαίνει με το «Room Service πλιζ» του ΣΚΑΪ
loading

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά συγγραφικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο Δημήτρης Απόστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας έχουν υπογράψει μερικά από τα πιο επιτυχημένα projects και εκτός από συνεργάτες υπήρξαν και καλοί φίλοι.

Αυτό όμως φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι δυο τους βρίσκονται σε κόντρα με αφορμή τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Room Service πλιζ».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1, ο Δημήτρης Αποστόλου έχει στείλει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα μέσω του οποίου ζητά να πληρωθεί πνευματικά δικαιώματα για τη σειρά καθώς και θέλει να ενημερωθεί γιατί δεν ρωτήθηκε για την αναβίωση της σειράς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο εξώδικο, όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Δημήτρης Αποστόλου έχει δει τα τρέιλερ του «Room Service πλιζ» και καταθέτει ότι είναι σίκουελ του επιτυχημένου «Κόκκινου Δωματίου» το οποίο έφερε την υπογραφή του και προβαλλόταν στο Mega Channel.

Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του Δημήτρη Αποστόλου; «Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της» αναφέρθηκε στην εκπομπή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει