Χωρίς αμφιβολία είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν περάσει σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι. Ο λόγος για την «Άγνωστη» που εμφανίσθηκε στο πλατό του Guess My Age και άφησες τους πάντες άφωνους με τα σκισίματα στο φόρεμά της.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως η εμφάνισή της είναι όπως εκείνη της Καίτης Γαρμπή στην Eurovision, ενώ διερωτήθηκε αν η παίκτρια φορούσε εσώρουχο. Η Ροξάνα, όπως είναι το όνομά της, είναι από την Ουκρανία και είναι ζωγράφος.

Επίσης, ο παρουσιαστής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή, με τη Ροξάνα -σε σπαστά ελληνικά- να παραδέχεται πως έχει σχέση με μικρότερό της. «Ποιος μικρότερος δεν θα ήθελε τη Ροξάνα;», είπε χαριτολογώντας ο Λιάγκας.

Και μπορεί η Ροξάνα να έφερε αναστάτωση στο πλατό, όμως στους δύο παίκτες δεν έφερε γούρι, αφού δεν κατάφεραν να μαντέψουν σωστά την ηλικία της. Αρχικά, είπαν πως είναι 38 ετών, όταν όμως, πήραν τη βοήθεια, είπαν 42. Αλλά τελικά έπεσαν έξι χρόνια έξω, αφού η εντυπωσιακή Ροξάνα αποκάλυψε πως είναι 48 ετών.