Το Σάββατο 29 Ιουνίου ο Dr. Cook Γιάννης Λουκάκος, παραδίδει ένα ακόμη μάθημα για τους λάτρεις της κουζίνας και φεύγει για διακοπές.

Λέει τα πάντα για το ριζότο, που μπορεί να αποτελέσει μια εύκολη και γρήγορη λύση για όσους ασχολούνται με την κουζίνα.

Αφού μας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή επιλογή ρυζιού, μαγειρεύει ριζότο με καλαμπόκι, απάκι, εστραγκόν και γαρίδες.

Από τους μαθητές του ζητά να ετοιμάσουν ριζότο με αρακά, δυόσμο και λευκό τυρί.

Ο σεφ επιλέγει να κλείσει τον κύκλο των μαθημάτων του, με ένα πολύ ιδιαίτερο, άκρως καλοκαιρινό και πεντανόστιμο γλυκό: σούπα κεράσι με φιστίκι Αιγίνης και κρέμα λευκής σοκολάτας.