Μετά τις επιθέσεις που δέχεται και την πρόταση για καθαίρεσή του, ο Ντόναλντ Τραμπ ανασυντάσσεται καθισμένος στους ώμους του Αγάλματος της Ελευθερίας.

Τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που τον παρουσιάζει το εξώφυλλο του περιοδικού Newsweek τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ με ένα άκρως ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη του έχει ανέβει πάνω στο άγαλμα και κρατάει τη δάδα του, ενώ εκείνο φαίνεται να υποφέρει από το βάρος του προέδρου, έχοντας μία έκφραση δυσαρέσκειας.

Αντίθετα από το άγαλμα σύμβολο των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κανέναν λόγο να είναι λυπημένος. «Come and get me» είναι ο βασικός τίτλος στο εξώφυλλο, που σημαίνει «Ελάτε να με πιάσετε».

Ο Τραμπ κρατά και τον πυρσό του Αγάλματος της Ελευθερίας στα χέρια του, στο «προκλητικό» εξώφυλλο είναι δημιούργημα του CJ Burton.

«Αγνόησε, αρνήσου, κάνε επίθεση» είναι οι τρεις λέξεις (Ignore, Deny, Attack) στις οποίες «συμπυκνώνεται» η στάση του Ντόναλντ Τραμπ μετά τις επιθέσεις από τους Δημοκρατικούς.

«Χαριτωμένα προκλητικός, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να παλέψει κατά της καθαίρεσης» αναφέρει το Newsweek, ενώ διερωτάται αν η συνήθης επιθετική πρακτική του Αμερικανού προέδρου θα του αποφέρει καρπούς.