Με το ντοκιμαντέρ «Θαμμένοι Ζωντανοί», που γυρίστηκε το Σεπτέμβριο στη Χιλή, ανοίγει 8ος κύκλος της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη στο Mega.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 23:55 αποκαλύπτοντας μας πτυχές από την ιστορία που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Από τις αρχές Αυγούστου στα βάθη της ερήμου Ατακάμα, στα βόρεια της Χιλής, 33 άνθρωποι περιμένουν τη σωτηρία τους, 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, θαμμένοι ζωντανοί. Λίγες εβδομάδες πριν την τελική φάση της επιχείρησης διάσωσης, το θρίλερ των εγκλωβισμένων μεταλλωρύχων, μοιάζει όλο και περισσότερο με ριάλιτι σόου.

Τα ΜΜΕ «ξεκοκαλίζουν» τις ζωές των εγκλωβισμένων, η κυβέρνηση της χώρας εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δημοσιότητα της ιστορίας και ελέγχει απόλυτα τις πληροφορίες που διοχετεύει στον τοπικό και διεθνή Τύπο.

Στην πρεμιέρα του 8ου κύκλου της Εμπόλεμης Ζώνης, ο Σωτήρης Δανέζης και οι δημιουργοί της σειράς αποκαλύπτουν το άγνωστο παρασκήνιο μιας ιστορίας που κάνει το γύρο του κόσμου με το ντοκιμαντέρ «Θαμμένοι Ζωντανοί».