Ο Γιώργος Παπαδάκης πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με τη Φαίη Σκορδά με αφορμή τη νέα ενότητα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του πρώην συνεργάτη του, Ντίνου Σιωμόπουλου και τόνισε πως το μόνο που τον ενόχλησε ήταν ο τρόπος που τον ενημέρωσε για την απόφαση του να φύγει από τον σταθμό του Αμαρουσίου και να πάει στο One Channel.

«Κάνω το Καλημέρα Ελλάδα 28 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη σχεδόν η πρωινή ζώνη είναι από παιδιά που έχω συνεργαστεί. Είναι από παιδιά που το ξεκίνημά τους στη δουλειά και την τηλεόραση το έκαναν μαζί μου. Δεν είναι χαρά αυτό; Λένε κάποιοι: “να φύγει αυτός, μεγάλωσε. Να έρθει κάποιος νέος άνθρωπος”. Μα έρχονται νέοι άνθρωποι και ύστερα τους ζητάνε τ’ άλλα κανάλια. Δεν τσακωνόμαστε και φεύγουν. Όπως έγινε με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Τον ζήτησαν από το One και πήγε. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή, μου το είπε. Αυτό ήταν που με ενόχλησε μόνο. Ότι μου το είπε μόλις τελείωσε η εκπομπή. Παρασκευή τελειώσαμε και μου το είπε αμέσως μετά» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.