«Πρόσωπο με Πρόσωπο» με τους πρωταγωνιστές των περιφερειακών εκλογών στην κεντρική Μακεδονία αλλά και υποψήφιους που διεκδικούν το Δήμο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 21:30 το βράδυ, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή είναι οι: Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», Μάρκος Μπόλαρης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Κεντρική Μακεδονία – Μέτωπο Ανάπτυξης», Θεοδόσης Κωνσταντινίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση», Κυριάκος Βελόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Καθαρά Χέρια- Καθαρές Ιδέες», Τάσος Κουράκης (ΣΥΝ) υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα: Μπορούμε να τους σταματήσουμε», Μιχάλης Τρεμόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Οικολογία- Αλληλεγγύη» και η κα. Ασημίνα Ξηροτύρη υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Δημοκρατία – Οικολογία – Συμμετοχή».

Επίσης, οι κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννης Μπουτάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», Σωτήρης Ζαριγιαννόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» και Στέλιος Παπαθεμελής, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων».