Καταγγελία της ΕΤΙΤΑ για το δελτίο ειδήσεων του Star

Τι αναφέρει η Ένωση για το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού


MEDIA
22:12
26/07/2019
Καταγγελία της ΕΤΙΤΑ για το δελτίο ειδήσεων του Star
2
loading

Η ΕΤΙΤΑ (Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής) με ανακοίνωσή της προχώρησε σε καταγγελία για το δελτίο ειδήσεων του Star και ζήτησε την άμεση παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργού Εργασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ένωση καταγγέλλει τις διοικήσεις των Alpha και Star πως δεν τηρούν τα όσα έχουν δεσμευθεί για τη συγκατοίκηση των δύο τηλεοπτικών σταθμών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωσή:

«Συνάδελφοι,

Πριν λίγες μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός STAR χρησιμοποιώντας τηλεοπτικό συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, έβγαλε ζωντανή σύνδεση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Τονίζουμε ότι μετά την συγκατοίκηση των δύο τηλεοπτικών σταθμών, στις τριμερείς συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας παρουσία των ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΠΗΕΑ), οι διοικήσεις του STAR και του ALPHA είχαν δώσει διαβεβαιώσεις πως τα κανάλια θα κρατήσουν την αυτοτέλειά τους και δε θα υπάρξουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Δυστυχώς όμως μέχρι αυτήν την στιγμή υπάρχουν αρκετά κρούσματα αλλά και πρακτικές που μαρτυρούν το αντίθετο.

Εμείς καλούμε τις διοικήσεις των δύο καναλιών να τηρήσουν άμεσα όσα οι ίδιοι υπέγραψαν στα πρακτικά του Υπ. Εργασίας και να πάψουν άμεσα αυτές οι τακτικές. Τακτικές που αν μη τι άλλο θέτουν σε κίνδυνο πολλές θέσεις εργασίας.

Τέλος καλούμε το Υπ. Εργασίας να μεριμνήσει και να λάβει όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία των εργαζομένων».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΨΥΧΟΛΕΗΛΑΤΗΣ

    Με ΔΕΞΙΆ κυβέρνηση ξεχάστε τα ΜΑΓΚΙΈΣ ΤΈΛΟΣ ..

    1. avatar Douskas John

      Ξέρεις οταν σε απολύσουν δεν θα λυπηθώ καθόλου . Αν δουλεύεις 200 ευρώ 12 ωρο και πολλα σου ειναι . Κουλης

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει