Την Πέμπτη, 25 Απριλίου, το «Πάμε Πακέτο» στον Alpha θα μας συγκινήσει και θα μας ξαφνιάσει με δύο συγκλονιστικές ιστορίες επανασύνδεσης.

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται με την ελπίδα να συναντήσει τη βιολογική της μητέρα, αδιαφορώντας για όσα έχει ακούσει για την καταγωγή της. Αν και γνώριζε από μικρή ότι είναι υιοθετημένη, ποτέ δεν αναζήτησε τις ρίζες της. Όλα άλλαξαν από τη στιγμή που έγινε και η ίδια μητέρα.

Τότε προσπάθησε να ερμηνεύσει την απόφαση της βιολογικής της μητέρας να την αποχωριστεί, χωρίς όμως να μπορεί να σκεφτεί πειστικές δικαιολογίες. Θεωρεί ότι μια μητέρα μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να σταθεί κοντά στα παιδιά της. Πώς θα αντιδράσει η Νόπη, όταν μάθει πως είναι το πέμπτο από τα έξι παιδιά της βιολογικής της μητέρας και ότι μόνο εκείνη επιλέχτηκε για να δοθεί για υιοθεσία; Η «συγγνώμη» της μητέρας της θα έχει αντίκρισμα;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει δύο αδέρφια μετά από τριάντα χρόνια. Ο τρίχρονος Κωνσταντίνος με τη λίγων μηνών αδελφή του είχαν βρεθεί αγκαλιά εγκαταλελειμμένοι στον δρόμο από την ίδια τους τη μητέρα. Πέρασαν τα πρώτα πρώτα χρόνια της ζωής τους σε ιδρύματα και σε ανάδοχες οικογένειες με σωματική κακοποίηση και στερειμένοι από τροφή και αγάπη.

Ο ένας είχε πάντα τον άλλο για προστάτη και από πολύ μικροί έμαθαν να αντέχουν στα δύσκολα, ώσπου ξαφνικά χωρίστηκαν. Η Νεκταρία σε ηλικία εννέα ετών δόθηκε για υιοθεσία και από τότε δεν είχε κανένα νέο από τον αδελφό της. Σήμερα, ελπίζει να τον σφίξει ξανά στην αγκαλιά της, αφού δεν υπήρξε μέρα που να μην τον σκέφτεται. Ποια σοκαριστικά στοιχεία θα αποκαλυφθούν για τη βιολογική της μητέρα; Ποια ήταν η τύχη του Κωνσταντίνου μετά τον αποχωρισμό από την αδελφή του;