Βγήκαν «μαχαίρια» στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 με πρωταγωνιστές τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αλέξη Κούγια.

Ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών όπως αυτό προβλέπεται από το κοινό exit poll.

«Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Νίκος Παππάς ζήτησαν διευκρινήσεις γιατί η ψήφος των συγκεκριμένων να έχουν μικρότερη αξία από αυτή του μικρομεσαίου επιχειρηματία. «Ναι αυτό ακριβώς εννοώ!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος: «Είναι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!» του είπε.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχιζε να υπερασπίζεται τα λεγόμενα του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

«Έμαθα να εκτιμώ όλους τους ανθρώπους το ίδιο και όχι με βάση του χρώματος και τη σεξουαλική τους προτίμηση. Είναι θλιβερά αυτά που λέτε. Πήραμε γερή δόση φασιστική.» του είπε ο δημοσιογράφος και προσπάθησε να κλείσει τη συζήτηση.

«Καταφέρατε να με βγάλετε από τα ρούχα μου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αλέξης Κούγιας του απάντησε: «πάλι καλά» αφήνοντας τον δημοσιογράφο άφωνο.