Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεγάλη της νίκη στο Survivor 3 έδωσε η Κατερίνα Δαλάκα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που θέλουν να πήρε ένα εξωφρενικό ποσό για να μπει στο Survivor, αλλά και για τη σχέση της με τον Ατακάν, για την οποία επίσης έχει γίνει πολύς λόγος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Όσο για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της, Ατακάν και αν ερωτεύτηκε μέσα στο παιχνίδι, είπε: «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι η δεύτερη φορά ήταν διαφορετική, αφού ήξερε καλά πώς να λειτουργήσει. Αλλά και ότι θα προτιμούσαν οι παίκτες να γίνει ο τελικός στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία, όπως κι έγινε.