Ο κορυφαίος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο «Εφιάλτης! Στην Κουζίνα» επιστρέφουν την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στις 22:00, στον Alpha, για να μετατρέψουν ένα προβληματικό εστιατόριο στο πιο … «γευστικό» σημείο της πόλης.
«Καυτερά» σχόλια, «πικρές» αντιδράσεις, «γλυκά» αποτελέσματα!

Αυτή είναι η απολαυστική συνταγή του «Εφιάλτης! Στην κουζίνα» που το κοινό παρακολουθεί με… μεγάλη «λαιμαργία»!
Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται με νέα επεισόδια που θα συζητηθούν και θα ανάψουν… φωτιές στο τηλεοπτικό μενού!
Ο Έκτορας Μποτρίνι, με τόλμη και φαντασία, με καυστικότητα αλλά και χιούμορ, οδηγεί το κοινό στα άδυτα της κουζίνας, μυεί στα μυστικά των επιτυχημένων εστιατορίων και δίνει άμεσες, ουσιαστικές λύσεις σε επιχειρήσεις που έχουν χάσει την ταυτότητά και… τους πελάτες τους.

Έχει στη διάθεσή του μόνο τέσσερις ημέρες προκειμένου να εντοπίσει τα προβλήματα, να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές, να διορθώσει λάθη, να δώσει νέα πνοή σε αυτά τα εστιατόρια και να τα βγάλει από την κρίση.

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στις 22:00, στο πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα μεζεδοπωλείο στην Πετρούπολη…

Ο Μπάμπης, πρώην ιδιοκτήτης βιοτεχνίας ρούχων, άνοιξε την επιχείρηση με σκοπό να αποκαταστήσει επαγγελματικά τον γιο του Χρήστο και να του δώσει την ευκαιρία να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, τη μαγειρική.

Μην έχοντας όμως εμπειρία δεν άργησαν να φανούν τα δύσκολα!

Το μεζεδοπωλείο τις περισσότερες ημέρες παραμένει άδειο και ο Μπάμπης στην προσπάθεια του να τραβήξει το ενδιαφέρον των περαστικών και να προσελκύσει πελάτες έχει καταφύγει σε τρόπους κάπως… ανορθόδοξους.
Ο σερβιτόρος τρώει από τα πιάτα των πελατών προκαλώντας το θυμό του ιδιοκτήτη ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η υπομονή του Έκτορα Μποτρίνι εξαντλείται βλέποντας ότι η επιχείρηση λειτουργεί με ερασιτεχνισμό και προχειρότητα. Αναλαμβάνει δράση, προτείνει ριζικές αλλαγές και βοηθάει το Χρήστο, που θέλει να γίνει chef, να καταλάβει πως πρωταρχικός στόχος είναι να κυνηγάς το όνειρο σου.

Ο «Εφιάλτης! Στην Κουζίνα» έρχεται στον Alpha την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στις 22:00, για να μας αποδείξει πως η μυστική συνταγή της… επιτυχίας είναι η δουλειά και η φαντασία!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.