Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor 3, πλησιάζει και η αγωνία για τον μεγάλο νικητή μεγαλώνει. Και ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα και δρομολογημένα ήρθε ένα… spoiler του Σάκη Τανιμανίδη να φέρει τα πάνω-κάτω.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μιλώντας στους παίκτες του παιχνιδιού και ενώ τους ενημέρωνε για την πολιτική επικαιρότητα τους είπε πως στις 7 Ιουλίου, ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων εθνικών εκλογών, θα έχουν γυρίσει στην Ελλάδα άρα μπορούν να ασκήσουν και το εκλογικό τους δικαίωμα.

Το Survivor είναι ένα ακόμα πρόγραμμα το οποίο επηρεάστηκε από τη μακρά προεκλογική περίοδο.
Το παιχνίδι επρόκειτο να ρίξει «αυλαία» την Κυριακή 7 Ιουλίου. Η προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ανάγκασαν τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ να φέρουν λίγο πιο νωρίς τον τελικό, δηλαδή το διήμερο 4-5 Ιουλίου.

Και αυτό το σενάριο όμως απορρίφθηκε αφού η πολιτική επικαιρότητα και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης ενός τηλεοπτικού debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών θα «χαντάκωνε» τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Πριν λίγες ώρες και μετά από αρκετές συζητήσεις, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν ο ημιτελικός του παιχνιδιού να διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου και ο τελικός στις 30 Ιουνίου.