Ακόμα δύο ανατροπές είχαμε στο Gala του Power of Love. Η πρώτη ήταν η επιστροφή του Παύλου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι, ενώ τη δεύτερη την κρατούσε για το τέλος η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν το αγαπημένο ζευγάρι της εβδομάδας και κέρδισαν την επιταγή των 2.500 ευρώ.

Η Ζένια Σολδάτου και ο Bill Σαντρίας ήταν οι δύο αγαπημένοι παίκτες του κοινού, ενώ οι Βασίλης Χαλκιάς και Κατερίνα Σαββοπούλου προστατεύτηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Οι συγκεκριμένοι τέσσερις παίκτες βγήκαν εκτός ψηφοφορίας και στη συνέχεια όλοι ψήφισαν αρνητικά ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παναγιώτης Κύρκος και η Έλενα Μαχαιρίδου.

Η Μαρία Μπακοδήμου, στη συνέχεια, τους ανακοίνωσε πως ούτε η Ζένια ούτε ο Bill μπορούν να προστατεύσουν το σπίτι τους και να δώσουν ασυλία, καθώς δεν έχουν την πρώτη θέση στην θετική ψηφοφορία του κοινού.

Ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος, αλλά επειδή δεν ήταν μέσα στο σπίτι αυτή την εβδομάδα, δεν μπορεί να δώσει ασυλία. Έτσι, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα πρέπει να αποχωρήσουν από το σπίτι και ο Παναγιώτης και η Έλενα.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο του Power of Love:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.