Τι συμβαίνει με το τρέιλερ του διαγωνισμού τραγουδιού του ΣΚΑΪ «The Voice»

Πότε θα βγει στον «αέρα» και γιατί δεν προβάλλεται


MEDIA
20:00
06/06/2019
Τι συμβαίνει με το τρέιλερ του διαγωνισμού τραγουδιού του ΣΚΑΪ «The Voice»
loading

Πέπλο μυστηρίου υπάρχει γύρω από τον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ «Τhe Voice». Ενώ το τρέιλερ το οποίο προσκαλούσε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή είχε βγει στον στον «αέρα» στις 10 Απριλίου ξαφνικά σταμάτησε να προβάλλεται.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανήκει στην Acun Medya, εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί και με δεδομένο ότι οι σχέσεις του με τον σταθμό περνάνε κρίση, υπήρξε έντονη φημολογία πως ο μουσικός διαγωνισμός βγήκε εκτός του προγραμματισμού του καναλιού.

Ως... αποδεικτικό στοιχείο ακουγόταν πως στο site του ΣΚΑΪ δεν υπήρχε η φόρμα όπου οι υποψήφιοι τραγουδιστές θα μπορούσαν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν ισχύει καθώς η φόρμα «τρέχει» κανονικά στην ιστοσελίδα του σταθμού και οι επίδοξοι καλλιτέχνες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Τι συμβαίνει όμως με το τρέιλερ του «Τhe Voice» και γιατί δεν προβάλλεται τις τελευταίες μέρες.

Και για αυτή την αλλαγή φταίει η μακρά προεκλογική περίοδος. Οι εκλογές επηρέασαν τα προγράμματα όλων των σταθμών. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του σταθμού του Φαλήρου.

Ο περιορισμένος τηλεοπτικός διαφημιστικός χρόνος κατά την προεκλογική περίοδο... πάγωσε το τρέιλερ του μουσικού διαγωνισμού.

Όσο για το πότε θα βγει στον «αέρα»; Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, αυτό θα συμβεί με τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει