Οι συνδρομητές της Nova και λάτρεις του αγγλικού πρωταθλήματος τη Κυριακή 4 Μαρτίου στις 18.00 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Άρσεναλ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Οι «πετεινοί» κόντρα στους «κανονιέρηδες» σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εκτός όμως από το ντέρμπι Τότεναμ – Άρσεναλ, η 28η αγωνιστική περιλαμβάνει και την εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουίγκαν, ενώ η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νόριτς και θέλει να πετύχει ακόμη μια νίκη στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων της Nova έχει ως εξής:

Σάββατο 02/03

• 19.30 Γουίγκαν – Λίβερπουλ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη


Κυριακή 03/03

• 18.00 Τότεναμ – Άρσεναλ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί το εξής ματς:

• 02/03-21.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς από το NS3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

Η Nova δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

Κάθε Πέμπτη, στο Novasports 1, στις 17:30, η ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα, ενώ κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 12:10, από το Novasports 2, μέσα από το «Preview», μια εκπομπή – προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.