Τον Απρίλιο οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία «ξεχωριστή» σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής της Nova, 10 ημίωρων επεισοδίων με τίτλο «Bossa Nova». Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος παρουσιάζει ένα μοναδικό οδοιπορικό στη χώρα που το ποδόσφαιρο λατρεύεται ως Θεός και θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2014, τη Βραζιλία.

Ο δημοσιογράφος του Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος κάλυψε 11.300 χιλιόμετρα μέσα σε 30 ημέρες, ταξίδεψε στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του, δηλαδή από 12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου.

Μέσα από το «Bossa Nova» οι συνδρομητές της Nova θα μεταφερθούν στην χώρα της «σάμπα», θα δουν τις πόλεις, τα γήπεδα, τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την κοινωνία και θα πάρουν χρηστικές πληροφορίες για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.

Στη κάμερα της Nova και στον Γιώργο Λυκουρόπουλο μιλούν μεταξύ άλλων οι «μάγοι» της μπάλας Ροναλντίνιο και Ζιοβάνι, ενώ ο Γιάννης Διακογιάννης αφηγείται τις συναντήσεις του με τον Πελέ και τους άλλους μεγάλους Βραζιλιάνους που πρωταγωνίστησαν στην Ευρώπη.

Το «Bossa Nova» ξεκινάει την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 22:00 στο Novasports1 και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα.