Στις 24 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του IAB Hellas

Η θητεία της τρέχουσας διοικούσας επιτροπής λήγει τον Μάιο του 2020


MEDIA
18:33
15/05/2019
Στις 24 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του IAB Hellas
loading

Την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 (ώρα 4 μ.μ.) πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Civitel» (Λεωφόρος Κηφισίας 2Α, Μαρούσι) η 18η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Διαδραστικής Επικοινωνίας IAB Hellas.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού, τα ταμειακώς εντάξει μέλη, δηλαδή τα μέλη που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή του 2018 (*).

Στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνεται η έκθεση πεπραγμένων της Διοικούσας Επιτροπής, η ανάλυση και έγκριση του απολογισμού της Οικονομικής Διαχείρισης και η ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, για την περίοδο από 1ης/1/2018 έως και 31/12/2018.

Επιπλέον τα μέλη του IAB Hellas θα κληθούν να εγκρίνουν τα πεπραγμένα ενώ στην ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνεται η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για πράξεις, ενέργειες και αποφάσεις που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίμαχης περιόδου, η πρόταση και έγκριση του προϋπολογισμού της διαχειριστικής περιόδου από 1ης/1/2019 έως και 31/12/2019 και η περιγραφή του έργου των Επιτροπών και του σχεδίου Δράσης 2019.

Στην ημερήσια διάταξη δεν περιλαμβάνονται αρχαιρεσίες καθώς η θητεία της τρέχουσας Διοικούσας Επιτροπής λήγει τον Μάιο του 2020.

Το γραφείο του ΙΑΒ Hellas επισημαίνει ότι σε περίπτωση αδυναμίας του εκπροσώπου της εταιρείας - μέλους να παραστεί στη Γενική Συνέλευση, έχει τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσει εκπρόσωπο της διοίκησης της εταιρείας ή άλλη εταιρεία-μέλος προκειμένου να εκπροσωπηθεί.

Οι επιστολές εξουσιοδότησης θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του IAB Hellas έως τη Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019.

(*) Σημειώνεται ότι τα μέλη που οφείλουν τη συνδρομή τους, μπορούν να φρovτίσoυv για την τακτοποίηση της, ακόμη και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει