Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks. Όπως έχει εξηγήσει και η ίδια, είχε συμβόλαιο με την Acun Media μόνο για το πρότζεκτ του ριάλιτι μόδας και πως αυτό έληξε με το τέλος του παιγνιδιού.

Έκτοτε τα σενάρια και τα δημοσιεύματα για το αν θα παραμείνει και στο νέο κύκλο του My Style Rocks, δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπή Πρωινό, η Σπυροπούλου δεν θα είναι στη θέση της παρουσιάστριας στον τρίτο κύκλο. Γιατί, όπως ανέφεραν, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, πλέον και τα στελέχη του καναλιού έχουν λόγο στο ποιοι θα είναι παρουσιαστές. Κάτι, που σύμφωνα πάντα με το Πρωινό,  έγινε τελικά αποδεκτό από την Acun Medya χωρίς αντιρρήσεις.

Επίσης, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν η Σπυροπούλου πήγε το ταξίδι στη Μαδρίτη με τον Νίκο Κοκλώνη, βρισκόταν στα τηλέφωνα με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να έχει μια απάντηση για το τι θα γίνει ώστε να ξέρει πως να απαντήσει σε ενδεχόμενη ερώτηση, ωστόσο δεν είχε λάβει καμία απάντηση.

Όσο για το πρόσωπο που θα τη διαδεχτεί, όπως πάλι ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Λάουρα Νάργες είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Η συνεργασία της τόσο με την Acun Media, όσο και με τον ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις και τη συμπαθούν και οι δύο πλευρές, οπότε αν και τίποτε δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται να τη δούμε στη συγκεκριμένη θέση.