Κάθε Κυριακή, η prime time ζώνη έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς κάθε φορά δύο προγράμματα δίνουν τη δική τους σκληρή μάχη στους πίνακες της τηλεθέασης. Your Face Sounds Familiar και Survivor 3 κάθε φορά διασταυρώνουν τα ξίφη τους με νικητή στην κόντρα αυτή το show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.

Το ίδιο συνέβη και αυτό το βράδυ Κυριακής, μόνο που για πρώτη φορά παίχτηκε μεταξύ τους σκληρή μάχη και η νίκη του YFSF ήταν οριακή. Έτσι, το show του ΑΝΤ1 με τον ημιτελικό κατάφερε να κάνει 20,6% στο γενικό σύνολο και 20,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ την ώρα της ανακοίνωσης της τετράδας που περνάει στον μεγάλο τελικό της 5ης Μαΐου (Ίαν Στρατής, Κατερίνα Στικούδης, Αργύρης Αγγέλου και Μελίνα Μακρή) έφτασε να κάνει 26%.

Στο Survivor 3, πάλι, ήταν η μεγάλη βραδιά της Ένωσης των ομάδων, την οποία περίμεναν πώς και πώς οι παίκτες. Και όπως φαίνεται και από τα ποσοστά τηλεθέασης, την περίμεναν και οι τηλεθεατές. Έτσι, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με το γιορτινό επεισόδιο, έκανε στο γενικό σύνολο 20,1% και στο δυναμικό κοινό 17,5%. Μάλιστα, έφτασε να καταγράψει μέχρι και 27,2%.