Ως ιδιαίτερα επιτυχημένη κρίνεται η φετινή χρονιά για το Your Face Sounds Familiar, τόσο σε επίπεδο τηλεθέασης, όσο και μεταμορφώσεων. Κατά γενική ομολογία, σε αυτόν τον κύκλο είδαμε τις καλύτερες εμφανίσεις, ενώ η άρτια παραγωγή απογείωνε σε κάθε Live το τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης, υψηλός ήταν και ο ανταγωνισμός, καθώς οι περισσότεροι παίκτες πραγματοποιούσαν κάθε Κυριακή βράδυ εμφανίσεις που εντυπωσίαζαν και σχολιάζονταν θετικά στα social media. Ωστόσο, 4 ήταν οι παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει την Κυριακή 5 Μαΐου.

Αυτοί είναι με σειρά βαθμολογίας οι: Ίαν Στρατής (238), Κατερίνα Στικούδη (227), Αργύρης Αγγέλου (208) και Μελίνα Μακρή (197). Στον τελικό, η κριτική επιτροπή δεν θα δώσει βαθμούς στους παίκτες, μιας και τότε τον απόλυτο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό. Η Εύα Τσάχρα, αν και ήταν η νικήτρια του χθεσινού ημιτελικού (εμφανίσθηκε ως Τζανις Τζόπλιν), δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τετράδα.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου, την Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουμε μια σπέσιαλ βραδιά με ελληνικά τραγούδια και ενσαρκώσεις.