Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει μείνει αξέχαστος στη Σαμπριέ η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί και φέτος σε εκείνον. Σε συζήτηση που είχε με τους υπόλοιπους παίκτες στην καλύβα, ενημερώθηκε πως ο γοητευτικός πρώην παίκτης του Survivor έχει σχέση με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τότε αγρίεψε και απάντησε:

«Εύχομαι να χωρίσουν!» ενώ τόνισε στην συμπαίκτρια της πόσο όμορφος είναι ο Βασάλος και παράλληλα θυμήθηκε πως τότε ο παίκτης την ρωτούσε τι κάνει στη ζωή της και στη συνέχεια τα έφτιαξε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Σαμπριέ, έχει δηλώσει στους συμπαίκτες της πως δεν της αρέσει που έχει φτάσει στην ηλικία των 30 και είναι ανύπαντρη και έχει εκφράσει την επιθυμία να βρει σύντροφο μέσα στο Survivor 3.

Θυμίζουμε πως η πρώτη επαφή τους έγινε στον περσινό κύκλο του Survivor όταν Έλληνες και Τούρκοι απόλαυσαν μαζί ένα έπαθλο φαγητού. Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε τραβήξει την προσοχή της Σαμπριέ και μάλιστα υπήρχε μεταξύ τους και ένα μικρό… παιχνίδι.

Η Σαμπριέ είχε πλησιάσει τον Κωνσταντίνο ώστε να του προσφέρει λίγο… τζατζίκι. Εκείνος από τη μεριά του για να ανταποδώσει την ευγενική της χειρονομία, σηκώθηκε και της προσέφερε ένα λουλούδι. Το παιχνίδι μεταξύ των δυο παικτών συνεχίστηκε και έληξε άδοξα με ένα χαστούκι.

Ο Κωνσταντίνος αφού προσέφερε το λουλούδι στην μελαχρινή παίκτρια, έσκυψε να της δώσει και ένα φιλί στο μάγουλο. Αυτό όμως δεν άρεσε στην Σαμπριέ, η οποία τον χαστούκισε κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν στα γέλια.

Κατόπιν, η παίκτρια είχε δηλώσει στην κάμερα, αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, πως δεν είχε ξαναδεί στη ζωή της πιο γλυκό, θερμόαιμο, χαριτωμένο αλλά και ντροπαλό αγόρι. «Ήταν το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει στη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα. Δεν θα μου ξέφευγε αν ήταν Τούρκος» είχε πει τότε η Σαμπριέ.