Με ένα επικό spoiler η ηθοποιός Μέιζι Γουίλιαμς που πρωταγωνιστεί στο Game of Thrones και υποδύεται το αγοροκόριτσο Άρια Σταρκ, επέλεξε να σοκάρει τους απανταχού fans της σειράς, στην εκπομπή του «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας πλέον επιτυχίας, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της σειράς, βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό και «τέντωσε» τα νεύρα των τηλεθεατών που περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα συμβεί στο σύμπαν του Τζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν στη συνέχεια.

Μάλιστα η ηθοποιός εμφανίστηκε με μία αισθητή αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς είχε βάψει τα μαλλιά της ροζ.

Η Μέιζι Γουίλιαμς επιφύλαξε όμως και μια ακόμη έκπληξη στους τηλεθεατές.

Όταν ο παρουσιαστής την παρακάλεσε να δώσει κάποιο μικρό στοιχείο, μια πληροφορία για τη νέα σεζόν ως δώρο στους θεατές, η αυθόρμητη και χαμογελαστή ηθοποιός είπε ότι δεσμεύεται να μην προβεί σε καμία αποκάλυψη.

Αντ’ αυτού μίλησε για το πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ήταν τις τελευταίες μέρες των γυρισμάτων, όταν ξαφνικά αποκάλυψε την είδηση-βόμβα, λέγοντας: «Η Άρια πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο».

Η Γουίλιαμς έδειξε σοκαρισμένη με την επική γκάφα της και σταμάτησε απότομα να μιλάει, ενώ ρωτούσε αν η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά και αν μπορεί να κοπεί η ατάκα της.

Έχοντας μια έκφραση τρόμου, έφυγε τρέχοντας από το πλατό, παρά τις προσπάθειες του Φάλον να την ηρεμήσει.

Μετά από λίγη ώρα όμως αποκάλυψε ότι επρόκειτο απλώς για μία πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Ο 8ος κύκλος θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.

Δείτε το βίντεο: