Απ’ όλα είχε το τελευταίο συμβούλιο του Survivor 3, όπου η ελληνική ομάδα που έχασε την ασυλία, κλήθηκε να ψηφίσει τους τρεις παίκτες που θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού για αποχώρηση. Και μπορεί η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για τις δύο μεικτές ομάδες, Ελλήνων και Τούρκων να ήταν η έκπληξη της βραδιάς, όμως το κλου ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε στη συνέχεια ανάμεσα στην ελληνική ομάδα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τόνι (συγκέντρωσε 8 ψήφους από τους συμπαίκτες του), ο Σπύρος (τον υπέδειξε ο Κυριακός) και ο Βασιλικός (τον υπέδειξε η Κατερίνα Δαλάκα). Ωστόσο, η αιτιολογία του Κυριάκου για το λόγο που ψήφισε τον Σπύρο, ενώ αυτή την εβδομάδα επέστρεψε αγωνιστικά και αναδείχθηκε μάλιστα και mvp από τους άνδρες, έφερε την αντίδραση του Τόνι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με τον Κύπριο παίκτη και οι σπόντες με τα «καρφιά» να δίνουν και να παίρνουν.

Με ειρωνικό ύφος ο Τόνι κατηγόρησε τον Κυριάκο ότι είναι υποκριτής, ενώ ανέφερε πως άκουσε τον Κυριάκο και τον Σπύρο να συζητάνε και ο πρώτος να του λέει πως τώρα είναι η ώρα, υπονοώντας ότι είναι η ώρα για να φύγει ο Τόνι. «Οι Απόκριες δεν τελείωσαν εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Οι μάσκες έπεσαν…», είπε χαρακτηριστικά.

Αλλά και ο Κυριάκος, όμως, πέταξε το δικό του καρφί υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς, πως ο Τόνι αντιγράφει το Ντάνο προκειμένου να γίνει αρεστός στο τηλεοπτικό κοινό, όπως ο νικητής του πρώτου Survivor. «Όταν ήμουν μικρός είχα στο δωμάτιο μου αφίσες του Μάικλ Τζόρνταν και Μπάνε Πρέλιεβιτς. Ο Τόνι τώρα που μεγάλωσε, φαίνεται ότι έχει αφίσα του Ντάνου», είπε μεταξύ άλλων, ο Κύπριος παίκτης.