Ο χρόνος για την πρεμιέρα προβολής του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones μετρά αντίστροφα για τους φανατικούς της σειράς. Την Κυριακή 14 Απριλίου πολύς κόσμος αναμένεται να καθηλωθεί στους δέκτες του, παρόλο που για την Ελλάδα θα είναι αργά… πολύ αργά.

Το Entertainment Weekly έβαλε… στην πρίζα τους λάτρεις του GOT, με μια γεμάτη αναφορά στην επικείμενη μάχη του Winterfell, η οποία πρέπει να είχε μια από τις μεγαλύτερες που έχουν γυριστεί ποτέ.

Η μυστικότητα που επικρατεί από την HBO για τα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν είναι μεγάλη, αν και κατά τακτά χρονικά διαστήματα πετάγονται από εδώ και από εκεί διάφορά teaser, τα οποία βάζουν το κοινό στον κλίμα. Αλλά, αυτό που φυλάσσεται πιο καλά και από μυστικό του κράτους, είναι το τελευταίο επεισόδιο, το φινάλε.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο, μόνο λίγα μέλη του συνεργείου είχαν την ευκαιρία να παραστούν στα γυρίσματα των τελευτών σκηνών, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές. Όλα, ωστόσο, δείχνουν ότι η αυλαία θα φέρει αντιδράσεις και θα είναι αμφιλεγόμενη.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss μίλησαν στο Entertainment Weekly για το φινάλε της σειράς και αυτό που προανήγγειλαν, είναι πως «θέλουμε ο κόσμος να το λατρέψει». Μένει όλα αυτά να απαντηθούν…

Ο 8ος κύκλος θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.