Η απίθανη εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα στο Your Face Sounds Familiar

Δεν μπορούσε να συνέλθει από τα γέλια ο Γιώργος Μαζωνάκης


MEDIA
10:51
04/03/2019
Η απίθανη εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα στο Your Face Sounds Familiar
2
loading

Ευχάριστη χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους η εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα στο φετινό Your Face Sounds Familiar. Ο γνωστός ηθοποιός δε διστάζει να τσαλακωθεί, αλλά και να φέρει με μεγάλη επιτυχία εις πέρας τι «επικίνδυνες» αποστολές που το αναθέτει το buzzer.

Άλλωστε, από την αρχή του show, ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει κάνει τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις. Πριν δύο Κυριακές είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις (και κέρδισε την πρώτη θέση) όταν μεταμφιέστηκε σε Keith Flint των Prodigy! Αυτή την εβδομάδα, κλήθηκε να κάνει τον frontman των Pyramidos, της ιαπωνικής μπάντας που διασκευάζει ελληνικά τραγούδια κι έχει αγαπηθεί πολύ και από το ελληνικό κοινό.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να πει τα «Καγκέλια» και συνολικά η μεταμφίεσή του και η σκηνική παρουσία του ήταν απολαυστική. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή δεν μπορούσε να συνέλθει με τα γέλια, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να αναφωνεί: «Θα πεθάνω! Δεν μπορώ! Δεν αντέχω!».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Τι είδε ο Γιαπωνέζος

    Το κλαρίνο που παίζει ο Γιαπωνέζος στους αυθεντικούς Lia Pyramidos είναι κλάσεις ανώτερο (sorry). Από το πολιτιστικό δάνειο στο πολιτιστικό αντδάνειο. Ετσι ξηγούντε τα ‘Τσολιαδάκια made in Japan’ Να και το link: https://youtu.be/1HzYJNIRjvo

  2. avatar Τι είδε ο Γιαπωνέζος

    Ο Πασιαλής απλά μιμήθηκε τους Los Pyramidos από την Ιαπωνία. Βρείτε τους στο YouTube είναι απολαυστικοί. Είναι ένα γκρουπ που παίζει βαλκανική φολκ μουσική με και τραγουδούν με την ιαπωνική προφορά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει