Πριν λίγες ημέρες μία ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar «άναψε» φωτιές, καθώς είχε πολλές αιχμές για τον τρόπο που κρίνου και βαθμολογούν. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι οι αιχμές της ηθοποιού πήγαιναν προς τον Δημήτρη Σταρόβα. Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν μία διάθεσή της να υπερασπιστεί και την παρουσία του πρώην συζύγου της, Πασχάλη Τσαρούχα.

«Μπράβο στους συμμετέχοντες στο YFSF 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς. Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου “ωραία γκόμενα” και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά “λίγους”, καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τα άλλα άρτιας παραγωγής» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος στο χθεσινό YFSF αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό. Και η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε σχετικά με την ανάρτηση της πρώην συζύγου του.

«Δεν το ήξερα καν.  Δεν μπορώ να σχολιάζω εγώ το σχόλιο του καθενός ή της κριτικής επιτροπής.  Αλίμονο αν σχολίαζα το σχόλιο του καθενός ή αλίμονο αν σχολίαζα τους κριτές. Η Θεοφανία για την προσωπική μου ζωή δεν είναι ο καθένας, είναι η μητέρα του Αχιλλέα, η πρώην γυναίκα μου κλπ., αλλά εγώ παίρνω μέρος σε παιχνίδι. Αλίμονο αν σχολίαζα την επιτροπή. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Τι να κάνουν και οι κριτές; Είναι δύσκολο αυτό που κάνουν. Για μένα αυτό είναι μία συνθήκη την οποία έχω αποδεχτεί από τη στιγμή που δέχτηκα να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Όποιος δεν θέλει, μπορεί να καθίσει απέξω, δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.  Προφανώς κάτι την ενόχλησε. Καλοσύνη της αν είχε τέτοια πρόθεση, να με υπερασπιστεί, αλλά δεν χρειάζεται υπεράσπιση κανείς εκεί. Δεν το συζητήσαμε με τη Θεοφανία ούτε εκ των υστέρων», δήλωσε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων

Επίσης, εξήγησε πως όταν του έγινε η πρόταση να πάρει μέρος στο show, αρχικά σκέφτηκε «Τι δουλειά έχω εγώ εκεί;». Ωστόσο, παραδέχτηκε πως με το Your Face Sounds Familiar τού δίνεται η ευκαιρία να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει μέσα από τη δουλειά του.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το σημείο 1.50.00 λεπτό.