Τα μανιτάρια που πετάχτηκαν, μέσα στον πανικό της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας, στο MasterChef 3, έσπειραν τη διχόνοια στη μπλε ομάδα, με έναν διαγωνιζόμενο να εμφανίζεται περίπου μόνος έναντι όλων των υπολοίπων.

«Μία παρασκευή έφυγε, πετάχτηκε στα σκουπίδια από τον Παντελή» ξεκίνησε να λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς, αξιολογώντας ένα από τα πιάτα που παρουσίασε η μπλε ομάδα στη μαγειρική σκυταλοδρομία. Την ώρα της προετοιμασίας του, ο διαγωνιζόμενος καθαρίζοντας τον πάγκο πέταξε και τα κομμένα μανιτάρια. «Έτσι το πουλήσανε… Εντάξει» σχολίασε ο Παντελής και η συζήτηση «φούντωσε». «Αυτό σας παρουσιάσανε; Είχε μανιτάρια κι άλλα κάτω στο καλάθι, άμα χρειαζόταν» υποστήριξε εκείνος, με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους παίκτες να λένε πως δεν υπήρχαν άλλα. «Είχε ένα ολόκληρο καλάθι μανιτάρια» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Τα πνεύματα άναψαν με τον Παντελή να βλέπει «μέτωπο» των συμπαικτών του για να τον βγάλουν μπροστά, ως τον υπαίτιο του λάθους, κι εκείνους να τον κατηγορούν πως δεν ανέλαβε την ευθύνη για την πράξη του. «Ίσως υπάρχει και μία κλίκα που δεν με συμπαθεί και τόσο πολύ, κάτι τους πειράζει πάνω μου, εγώ δεν βρίσκω τον λόγο» είπε ο ίδιος στην κάμερα του MasterChef. «Όλοι πέσανε πάνω μου, με πουλήσανε στεγνά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.