Με μεγάλα όνειρα πήγε στο Master Chef ο 23χρονος Σπύρος Ευαγγελογιώργος, φιλοδοξώντας να γίνει ο πρώτος Master Chef από τα Ιωάννινα. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου όπως τα υπολόγιζε.

Το πιάτο που μαγείρεψε για τους κριτές του παιχνιδιού ο διαγωνιζόμενος ήταν ένα ριζότο σοκολάτας με στικς από καπνιστή πανσέτα και χώμα καπνιστής πανσέτας. Όμως ήδη από την αρχή το πράγμα «στράβωσε» όταν οι κριτές τον είδαν να βάζει στο ριζότο κρέμα γάλακτος, μία κίνηση που εμφανώς δεν τους άρεσε.

Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν ήξερε αν το πιάτο προοριζόταν για αλμυρό ή για γλυκό, ο Πάνος Ιωαννίδης παρατήρησε ότι το ριζότο δεν ήταν σωστά χυλωμένο, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε έκπληκτος: «Δεν το πιστεύω, είναι πάρα πολύ κακό. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω δοκιμάσει».

Προφανώς, και οι τρεις κριτές είπαν «όχι» στον διαγωνιζόμενο…