Και οι εντάσεις καλά κρατούν στο My Style Rocks.Το ριάλιτι μόδας πλησιάζει προς τον τελικό και η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη. Οι παίκτριες, όπως παρατήρησαν οι κριτές, έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα ενώ φαίνεται πως ακολουθούν μία στρατηγική που αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία.

Οι καβγάδες ανάμεσα στις παίκτριες έχουν γίνει πια μία καθημερινή συνήθεια, ενώ στα τελευταία επεισόδια δε λείπουν οι εντάσεις και με τους τρεις κριτές.

Στο Gala της Κυριακής έγινε, λοιπόν, ο κακός χαμός ανάμεσα στη Μπέττυ Μαγγίρα και την Εύα Μπάση, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η κριτής για τη βαθμολογία που έδωσαν τα κορίτσια στη συμπαίκτριά τους, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έκανε μία grande εμφάνιση για το κόνσεπτ «festivals», που ενθουσίασε τους κριτές, τον καλεσμένο τους Λάκη Γαβαλά και κάποιες από τις συμπαίκτριές της. Γιατί υπήρξαν και κάποιες, όπως η Εύα Μπάση που δεν είχαν την ίδια άποψη, βαθμολογώντας την με 4.

Και αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από τη Μπέττυ Μαγγίρα που είπε ότι ντρέπεται για τα τεσσάρια. Η Εύα Μπάση έσπευσε να πει ότι τη στεναχώρησε η ατάκα της κυρίας Μαγγίρα και από το σημείο αυτό, ξεκίνησε ο κακός χαμός.

«Και λίγα είπα! Δεν επιχειρηματολόγησε καμία για το βαθμό. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει Μπάση μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε αυτό που είπα. Εγώ είπα ντρέπομαι για τα τεσσάρια, δεν επιτέθηκα σε εσάς», αντέδρασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Άρα κάνετε κριτική στην κριτική μας και στο βαθμό μας», της επεσήμανε η παίκτρια, για να της απαντήσει η κριτής: «Εσείς πώς κάνετε κριτική σε αυτά που λέμε; Υπάρχει άλλος λόγος και τον έχουμε καταλάβει όλη την εβδομάδα».

Το υπονοούμενο της ότι οι παίκτριες ακολουθούν συγκεκριμένη στρατηγική, ειδικά όσο πλησιάζουν προς το φινάλε, ήταν σαφές. Μέρος στη διαμάχη των δύο γυναικών πήραν και οι Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Αργυρόπουλος, οι οποίοι συμφωνούσαν με τα λεγόμενα της Μαγγίρα.