Για τη φετινή της συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε σε συνέντευξή της στο «TV Έθνος», η Αντωνία Καλλιμούκου.

«Η εκπομπή λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία για εμένα. Πηγαίνω εκεί και περνάω όμορφα, γελάω πολύ με την ομάδα. Θέλω να δείχνω τη φωτεινή πλευρά του εαυτού μου, ο κόσμος έχει ανάγκη από καλή διάθεση» δήλωσε αρχικά για την εκπομπή η 26χρονη Αντωνία, που είχε συστηθεί στο κοινό το 2007, όταν συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Β’ Σταρ Ελλάς.

Η ίδια πιστεύει ότι αυτός ο διαγωνισμός τη βοήθησε στη μετέπειτα πορεία της στην τηλεόραση; «Πρώτον, δεν έχω πορεία στην τηλεόραση, αλλά μερικά μόνο βήματα, δεύτερον, δεν με βοήθησε καθόλου. Πέρασε αρκετός καιρός μετά τα καλλιστεία μέχρι ν’ αρχίσω να δουλεύω. Κάποιοι δεν ήξεραν καν τον τίτλο μου» τόνισε η ίδια.

Όσο για το πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της: «Μας έχει αγκαλιάσει όλους και εμένα, που είμαι “πρωτάρα”, με συμβουλεύει και με βοηθάει» εξήγησε η Αντωνία Καλλιμούκου, προσθέτοντας: «Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η επιτυχία της στηρίζεται στον επαγγελματισμό της. Δεν με νοιάζει να μάθω για εκείνη, θέλω να μάθω από εκείνη».