Το βάπτισμα του πυρός στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Κράτα γερά», με παρουσιατή τον Γιώργο Λιανό, πήρε η Πατρίτσια Περιστέρη.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΤV Ζάπινγκ: «Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι – εξάλλου , από μικρή μου άρεσαν πολύ τα λούνα παρκ και πήγαινα πολλές φορές με τους γονείς μου. Δεν ήμουν από τα παιδιά που φοβόντουσαν τα παιχνίδια. Μην πω ότι πηγαίνω κάποιες φορές ακόμα και τώρα, όταν το θέλει η παρέα. Το περίεργο στην όλη υπόθεση ήταν ότι ήμασταν οι πρώτοι που κάναμε γύρισμα και ήταν λίγο … αναγνωριστικό το πράγμα, αλλά κατά τ’ άλλα όλα πήγαν πολύ καλά. Φυσικά, θα δώσω συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου, που τα πήγε περίφημα. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή ομάδα, παρότι είναι δύσκολο να προσπαθείς να είσαι στα παιχνίδια και να σκέφτεσαι να δώσεις απαντήσεις, έστω και σε πολύ εύκολες ερωτήσεις».

Όσο για τον ανταγωνισμό με τον αντίπαλό της, Πέτρο Ίμβριο είπε : «Δεν νομίζω ότι υπήρχε επί της ουσίας ανταγωνισμός, ένα παιχνίδι είναι. Απλά εμείς τα κάναμε έτσι λίγο για πλάκα, για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Είχαμε πολύ καλή «χημεία» με τον Πέτρο και ανυπομονώ κι εγώ να δω το επεισόδιο, για να γελάσω με όλα αυτά που κάναμε…»