Λειτουργεί και πάλι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας

Ο ιστορικός σύνδεσμος σε τροχιά λειτουργίας μετά από 20ετή αδράνεια


MEDIA
11:49
12/12/2018
Λειτουργεί και πάλι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας
1
loading

Στην αίθουσα σεμιναρίων της ΕΣΗΕΑ πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του ΕΣΣΑΜ, του Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας, που ιδρύθηκε το 1988 και επαναδραστηριοποιήθηκε πρόσφατα.

Σχεδόν το σύνολο των μελών του συνδέσμου που παραβρέθηκε, ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, αντάλλαξε απόψεις και προέβη στις απαιτούμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και του πειθαρχικού συμβουλίου.

Από την μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν τα 9 μέλη του ΔΣ (Ν. Τσάδαρης, Ι. Σκουφής, Ι. Κανουπάκης, Φ. Ραίσης, Π. Πιτσίνης, Π. Φιλιππακόπουλος, Γ. Βαρίνος, Α. Κόλλιας & Δ. Διατσίδης) και τα 5 αναπληρωματικά μέλη (Ν. Λουπάκης, Ι. Σταυρόπουλος, Αθ. Χούντρας, Τρ. Τσουλφάς & Π. Διπλαράκος).

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Δ. Λιβέρης, Δ. Ταμπούρης και Ηλ. Χρηστέας, ενώ για το πειθαρχικό συμβούλιο οι: Ηλ. Καφάογλου, Ηλ. Ματζαβάς & Ν. Χριστόπουλος.

Στις επόμενες ημέρες το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ασχοληθεί σε πρώτο χρόνο με την διεύρυνση των μελών του συνδέσμου, εξετάζοντας τις σχεδόν 15 αιτήσεις εγγραφής συναδέλφων που εκκρεμούν.

Στην Γ.Σ. παρίσταντο και τρία από τα μέλη του 1ου ΔΣ του ΕΣΣΑΜ, οι κ.κ. Κώστας Γκοτσίνας (πρώην Πρόεδρος), Παύλος Αλέπης και Ηλίας Χρηστέας.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους εκλιπόντες συναδέλφους, καθώς και όταν ο δικηγόρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Μεσημέρης, παρέδωσε στην Διοικούσα Επιτροπή την σφραγίδα του ΕΣΣΑΜ & διάφορα έγγραφα του προηγούμενου ΔΣ.

Έτσι, μετά από 20ετή αδράνεια, ο ιστορικός Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας (ΕΣΣΑΜ) είναι και πάλι σε τροχιά λειτουργίας, φιλοδοξώντας να κατακτήσει και πάλι την θέση που είχε στα δρώμενα της Ελληνικής αυτοκίνησης.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αν κρινω απο

    τις φωτογραφίες μαλλον για καπη το πάνε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει