Τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορα σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, ορισμένα δημοσιεύματα την έφερναν στον ΑΝΤ1, με την ίδια να επιβεβαιώνει εν μέρει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι για την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

«Έχει γίνει όντως συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και αρκετά προχωρημένη να κάνουμε το ψυχαγωγικό κομμάτι μιας ενιαίας εκπομπής», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου είχε βρεθεί ως καλεσμένη.

Στο μεταξύ το όνομά της έπαιξε δυνατά και για τη θέση του κριτή στο show, Your Face Sounds Familiar, που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου. Τελικά, όμως, τι ισχύει από όλα αυτά; Μιας και τις τελευταίες ημέρες, άλλα δημοσιεύματα θέλουν να έχουν παγώσει οι συζητήσεις.

«Δεν είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Έχω συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο -αυτή ήταν η κουβέντα μας- αλλά προς το παρόν δεν έχει εξελιχθεί αυτή η συζήτηση και έχει μείνει μόνο ως κουβέντα. Οπότε, σίγουρα δεν θα έλεγα πως είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Συζητάω και άλλα πράγματα και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορώ να πω με σιγουριά τι θα κάνω», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου».

Όσο για το σενάριο να συμμετέχει στο YFSF, ξεκαθάρισε: «Δεν μου έχει προταθεί επισήμως ποτέ η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Θα την σκεφτόμουν μια τέτοια κίνηση, αλλά δεν μου έχει γίνει».