Το Gala του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks είχε εντυπωσιακές αλλά και διαφορετικές εμφανίσεις καθώς οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να ντυθούν σε στυλ avant garde.

Εκτός όμως από τα 11 κορίτσια υπήρχαν και οι δύο καλεσμένοι που έδωσαν μία φανταχτερή νότα στη βραδιά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε τον εκκεντρικό Λάκη Γαβαλά που πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έβαλε τη δική του πινελιά στη βραδιά με τα τραγούδια του αλλά και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις του.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος κλήθηκαν και πάλι να βρουν την πιο στιλάτη – προχωρημένη εμφάνιση. Οι κοπέλες επιστράτευσαν την φαντασία τους και επιδίωξαν να κερδίσουν την καλύτερη βαθμολογία τόσο από τις συμπαίκτριες τους όσο και από την κριτική επιτροπή.

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Οι τρεις κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία και υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν Πατρίτσια Κόρφα, Μαρίνα Μαυρομάτη και Κωνσταντίνα Σουλτάτη. Οι παίκτριες έσωσαν την Κωνσταντίνα και ως εκ τούτου η Πατρίτσια και η Μαρίνα τέθηκαν στην διάθεση της κριτικής επιτροπής.

Οι κριτές αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Μαρίνα Μαυρομάτη.