Ο εκνευρισμός του Πάνου Μουζουράκη με τους παίκτες του στο The Voice

«Δηλαδή απλά κουνούσες το κεφάλι σου την ώρα που τα έλεγα εγώ»


MEDIA
16:51
15/11/2018
Ο εκνευρισμός του Πάνου Μουζουράκη με τους παίκτες του στο The Voice
2
loading

Το battle ανάμεσα στον Νάσο Κατσίνα και στον Νικόχρηστο Λαμπαούνα στο χθεσινό The Voice προκάλεσε τον εκνευρισμό του coach τους Πάνου Μουζουράκη.

«Δεν κατάλαβα τι είδα! Ήταν διαφορετικά μοιρασμένο το τραγούδι στην πρόβα. Έγιναν αλλαγές τελευταία στιγμή;»

«Όχι ήταν δικό μου λάθος που το έσωσε τελευταία στιγμή ο Νικόχρηστος» εξήγησε ο διαγωνιζόμενος Νάσος Κατσίνας, και ο Πάνος Μουζουράκης συνέχισε πως και στην αρχή μάλλον έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά οι ίδιοι τον διαβεβαίωσαν πως δεν είχε συμβεί άλλη αλλαγή. «Καταρχάς αυτό το τραγούδι ήταν να πείτε, ή ήταν να πείτε τη Λυγαριά και είπατε τον Πλάτανο; Να το πιάσω από εκεί», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα.

«Θεωρώ ότι ήταν εξίσου δίκαια μοιρασμένο το τραγούδι. Για κάποιο λόγο θυμάμαι ότι ο Νάσος έμπαινε στην αρχή. Όντως οι καταλήξεις σου δεν ήταν σωστές τονικά στην αρχή. Όντως μπράβο στον Νάσο που παραδέχτηκε το λάθος του, όντως μπράβο στον Νικόχρηστο που το έπιασε και δεν το άφησε να πέσει κάτω. Το λάθος του Νάσου τον στοίχειωσε σε όλο το υπόλοιπο τραγούδι με αποτέλεσμα όταν ξαναμπήκε στον στίχο από φόβο ότι θα το ξαναχάσει, έδωσε εκείνη την παραπάνω ενέργεια και την τσατίλα που σου ζήτησα να μην το βγάλουμε. Και προσπάθησες να το σώσεις φωνάζοντας το το τραγούδι.

Όταν ο Νάσος εξήγησε ότι του πήγαινε καλύτερα έτσι… ο Πάνος σχολίασε: «Δηλαδή απλά κουνούσες το κεφάλι σου την ώρα που τα έλεγα εγώ».

Τελικά ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να συνεχίσει στα knockouts με τον Νικόχρηστο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΔΙΚΑΣΤΗΣ

    ΚΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ \ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΑΝΤΕ ΟΙΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΕΣ

  2. avatar Ανθρωπιστης Αλληλεγγυος

    Για να θυμηθουμαι, ποιος ειναι αυτος ο τυπος με τον οποιο αποχαυνωνεται τα βραδια του ο Νεοελληνας.
    https://youtu.be/QB_zgEjkM7E

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει