Τέλος, δεν έχουν οι ανατροπές στον δεύτερο κύκλο του Nomads. Μετά την είσοδο των Εισβολέων (που αποτελείται από πρώην παίκτες των δύο κύκλων του Survivor) ο Σάββας Πούμπουρας, στη διάρκεια του κυριακάτικου Live, ανακοίνωσε ότι οι Επίλεκτοι θα πρέπει να στείλουν έναν άνδρα από την ομάδα τους, στους Εισβολείς!

Η ψηφοφορία έβγαλε ισόπαλους τον Μάριο Ακριβόπουλο και τον Δημήτρη Μαρμαρά (DeMar), ενώ από μία ψήφο πήραν ο Άγγελος Χαριστέας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Αλέξανδρος Σίαρς και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Τελικά, οι Εισβολείς ανάμεσα στον Ακριβόπουλο και τον Μαρμαρά επέλεξαν τον δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις τρεις ψήφους του Demar, οι δύο ήταν από πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα των Λεμούριων και συγκεκριμένα του Άγγελου Χαριστέα και του Μάικ. Στο live, οι δύο ομάδες ψήφισαν και για αρχηγούς. Στους Επίλεκτους αναδείχθηκε παμψηφεί ο Χαριστέας, στον οποίο οι συμπαίκτες του θέλησαν να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο ρόλο του αρχηγού, μιας και την εβδομάδα που πέρασε αρρώστησε και δεν κατάφερε να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Οι Εισβολείς ψήφισαν ως αρχηγό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, μιας και -όπως είπαν- αντικατέστησε περίφημα το Νάσο Παπαργυρόπουλο στο ρόλο του αρχηγού, όταν κι εκείνος έλειψε όλη την εβδομάδα, λόγω τραυματισμού.