Μία… κακή συνήθεια της Μπέττυς Μαγγίρα προκάλεσε την ενόχληση της Βικτώριας Καρύδα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με την παίκτρια να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της.

Ο λόγος για τη συνήθεια της Μπέττυς Μαγγίρα να μιμείται την ιδιαίτερη χροιά και προφορά της παίκτριας, την οποία η Βικτώρια Καρύδα προφανώς βρήκε προσβλητική.

Μετά από μία ακόμα μίμηση, η παίκτρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της, και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

B: Να σας πω κυρία Μαγγίρα κάτι; Επειδή στην αρχή ήταν πολύ αστείο αυτό που κάνατε, πια έχουμε κουραστεί νομίζω και εγώ και ο κόσμος. Συγγνώμη.

M: Καλά Βικτώρια μου, όπως νομίζεις. Παλιά γελούσες πάντως, μέχρι προχθές γελούσες.

B: Μέχρι κάποιο σημείο. Όταν κάνεις κάποια συγκεκριμένη πλάκα, αν την κάνεις μια δυο τρεις φορές, μετά γίνεται κουραστικό.

M: Συγγνώμη, Βικτώρια.

B: Σας το έχω πει και off camera, δεν έχετε καταλάβει και με έχει κουράσει.

M: Off camera δεν μου το είπες ποτέ

B: Το έχω πει πριν δύο εβδομάδες

M: Να μην σε κάνω; Να μην σε μιμούμαι;

B: Ναι.

M: Ποτέ δεν μου το είπες, γιατί αν μου το είχες πει δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Εγώ έβλεπα ότι γελάς και ότι δεν έχεις θέμα με αυτό.

B: Γελούσα πριν, τώρα η πλάκα δεν είναι πλάκα πια, έχει γίνει κουραστικό το πράγμα.

M: Εντάξει Βικτώρια, εντάξει, δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ με αυτά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης απογοητεύτηκε με αυτήν την εξέλιξη, καθώς απολάμβανε τη μίμηση της Μπέττυς Μαγγίρα, και εκείνη του εξήγησε: «Δεν πειράζει. Πολύ λίγος κόσμος το δέχεται, να ξέρεις, να τον μιμείσαι. Γιατί κάποιοι το παίρνουν ως κοροϊδευτικό. Δεν είναι κοροϊδευτικό, σε καμία περίπτωση».