Πολλά (και συνήθως όχι ιδιαίτερα κολακευτικά) έχουν ακούσει φέτος από τους κριτές του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες, όμως η Δανάη Ντανάκα στο σημερινό επεισόδιο άκουσε τα… χειρότερα για την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Δανάη φόρεσε ένα ροζ φόρεμα με δερμάτινο τζάκετ από πάνω, και το concept της ήταν ότι πηγαίνει σε ροκ συναυλία, αν και η ίδια παραδέχθηκε πως δεν ακούει αυτού του είδους μουσική. Η στυλιστική της επιλογή δεν άρεσε καθόλου στους κριτές, αλλά ούτε και στις άλλες διαγωνιζόμενες.

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη, που σχολίασε: «Αυτό δεν είναι ροκ, αλλά έτσι δεν πας ούτε σε ποπ. Ούτε σε συναυλία γενικώς δεν πας έτσι βρε παιδί μου. Δεν είναι look συναυλίας αυτό».

Χαρακτήρισε επίσης «απαίσια» τα παπούτσια που επέλεξε, και κατέληξε: «Δεν είσαι ωραία για ροκ συναυλία, και γενικά δεν είσαι ωραία για συναυλία. Εντάξει; Να πας αλλού! Σε αυτό το παιχνίδι ντυνόμαστε για να πάμε κάπου. Ο κόσμος που σας βλέπει από το σπίτι έχει από σας απαιτήσεις».

Η παίκτρια άρχισε να κλαίει με λυγμούς, όμως δε… μαλάκωσε την καρδιά του Δημήτρη Αργυρόπουλου, που της είπε: «Επειδή πίσω μιλάτε συνέχεια, επειδή όταν έρχεστε εδώ συνεχώς αντιμετωπίζετε εμάς σαν να μην έχουμε δίκιο εμείς και να έχετε μονίμως δίκιο εσείς, δεν είναι σωστό. Εγώ δε σημείωσα τίποτα σε σένα, γιατί δεν είναι για πουθενά κατά τη γνώμη μου. Δεν έχει τίποτα αυτό που έχεις κάνει. Ένα φορεματάκι, ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα μπουφάν και είμαι ροκ. Ούτε ροκ είσαι, αλλά για πουθενά δεν είσαι!».