Καλεσμένη τη Σάσα Σταμάτη είχαν το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου». Η κεντρική παρουσιάστρια του «Oh La La» μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις χαμηλές πτήσεις που σημειώνει φέτος στο ξεκίνημα της η εκπομπή, τονίζοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένη με τις αποδόσεις της στους πίνακες της τηλεθέασης.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη. Μπορούμε και καλύτερα. Να σας πω τι; Ότι πετάω στα σύννεφα; Θέλει πολλή δουλειά. Πλέον είναι τρεις οι εκπομπές. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τι να πούμε ψέματα; Ότι είμαι χαρούμενη. Ε, δεν είμαι λοιπόν. Χρειάζεται ότι και σε όλα τα πράγματα: υπομονή και πάρα πολλή δουλειά. Είναι νωρίς ακόμα και δεν είναι ωραίο να σε πιάνει πανικός. Δηλαδή, τα αλλάζω όλα, ή να τα βάζεις με τους άλλους. Εγώ πρώτα τα βάζω με εμένα. Όχι με τους άλλους. Πολλοί παρουσιαστές όταν πάνε καλά, χρεώνονται αυτοί την επιτυχία. Όταν δεν πάνε καλά φταίει ο αρχισυντάκτης, φταίει ο σκηνοθέτης, φταίει ο παραγωγός. Δεν μου αρέσει αυτό. Να παίρνεις την ευθύνη και στα δύσκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγουμένως, είχε αναφερθεί στο «ναυάγιο» της συνεργασίας της με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν να βρισκόταν φέτος στην εκπομπή της Σταμάτη. Και η απάντηση που έδωσε για τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία, θα συζητηθεί. «Δεν θα ήταν στις επιλογές μου η Ευρυδίκη. Γενικά δεν μου αρέσει να μου επιβάλλονται. Σας απάντησα. Τον πήρες τον τίτλο;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής, οι οικοδεσπότες έφεραν μέσα μία τούρτα, έκπληξη στη Σάσα Σταμάτη η οποία έχει τα γενέθλιά της. Η Κατερίνα Καραβάτου την ευχαρίστησε που ήταν κοντά τους την ημέρα των γενεθλίων της και της έδωσε τις ευχές της. Και προς μεγάλη έκπληξη τους, η Σάσα Σταμάτη έβαλε τα κλάματα. Η Κατερίνα Καραβάτου αρκετά αμήχανη, προσπαθούσε να την κάνει να χαλαρώσει, πιστεύοντας ότι τα δάκρυα της είχαν να κάνουν με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος η εκπομπή της.

«Να πάνε όλα καλά και θα πάνε όλα καλά. Αλήθεια σου το λέω. Θέλουν αυτά τα πράγματα υπομονή όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Εντάξει;», είπε η Κατερίνα Καραβάτου πριν η καλεσμένη της «λυγίσει» στον τηλεοπτικό αέρα. «Θα πάνε όλα πολύ καλά. Σταμάτα. Ξέρεις πολύ καλά ότι στην τηλεόραση….», προσπαθούσε να την ηρεμήσει, με τη Σταμάτη να ακούγεται να λέει ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που συγκινήθηκε, ενώ προηγουμένως είχε ζητήσει να της ευχηθούν του χρόνου να… «έχει νέα».