Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι μόδας του STAR, το οποίο ρίχνεται νωρίς-νωρίς στη «μάχη» της τηλεθέασης. Η μεγάλη τηλεοπτική πασαρέλα στήθηκε και την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, τα 20 κορίτσια της τελικής φάσης θα ανέβουν σε αυτήν, με την ελπίδα να γίνει πραγματικότητα το όνειρό τους για μία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

«Το Greece’ s Next Top Model αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα 20 κορίτσια της τελικής φάσης θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.

Οι φωτογραφίσεις των περιοδικών, τα διαφημιστικά σποτ και τα flash της δημοσιότητας αποτελούν μόνο το λαμπερό περιτύλιγμα του GNTM.

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους. Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται οι: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το show θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ η νικήτρια θα κερδίσει – πέρα από την αναγνωσιμότητα – και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ.